Mila IN NEDERLAND

Mila IN NEDERLAND

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geschatte geboortedatum 5-3-2021 (maar wel als pup gekomen)

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Middel-Groot (60 cm en 22 kg)

▪️ Verblijft in: Nederland (Ede)

Mila is een prachtige, bijzonder intelligente hond van ongeveer 3 jaar oud. Ze is niet zomaar een hond; Mila is een slimme, levendige en uiterst liefdevolle metgezel, die een speciaal plekje in je hart zal veroveren.

Als een hond met een sterk jachtinstinct, houdt Mila van activiteiten die haar zowel fysiek als mentaal uitdagen. Ze is gek op knuffeltjes en geniet van spelletjes waarbij ze moet nadenken en haar snelle poten kan gebruiken. Of het nu gaat om klimmen, zoeken of speels achtervolgd worden door andere honden, Mila is altijd in voor actie. Haar snelheid is opmerkelijk; ze is bijna altijd de snelste van het stel.

Mila heeft een gouden hart en is geweldig met mensen van alle leeftijden. Ze is zachtaardig en voelt emoties van mensen feilloos aan. Als je blij bent, deelt ze in je vreugde; als je een slechte dag hebt, zal ze zich niet opdringen. Mila is ook goed met de meeste andere honden, hoewel ze soms wat tijd nodig heeft om te wennen aan dominante honden die haar persoonlijke ruimte binnendringen.

Ondanks haar liefde en intelligentie heeft Mila behoefte aan een omgeving waar ze meer vrij kan zijn. Ze heeft veel energie en kan soms gefrustreerd raken, als ze niet genoeg ruimte krijgt om vrij te rennen, vooral omdat haar jachtinstinct haar soms afleidt. Dit heeft geleid tot momenten waarop ze minder interactief is en erg veel lijkt te slapen of verveeld voor zich uitkijkt terwijl ze op haar mat ligt. Dit past niet bij haar levendige natuur en haar jonge leeftijd.

Gezondheid is voor Mila geen probleem; ze is kerngezond en heeft een ijzersterk gestel, zelfs na enkele kattenkwaad met mensensnacks die niet voor haar bedoeld waren. Ze heeft een lage verhaar frequentie, wat handig is, en ze is geen fan van zwemmen of modder, dus ze blijft relatief schoon.

Mila is op zoek naar een thuis waar ze meer vrijheid kan genieten, in een omheinde omgeving waar ze veilig kan spelen en verkennen zonder de beperkingen van een lijn. Nog mooier zou zijn als er andere honden zijn met wie ze kan spelen. Ze verdient een plek waar haar intelligentie en energie gewaardeerd worden en waar ze kan floreren in het gezelschap van liefhebbende eigenaren, eventueel met kinderen of andere honden.

Als je op zoek bent naar een slimme, speelse en liefdevolle viervoeter om je leven te verrijken, dan is Mila de perfecte kandidaat. Met de juiste omgeving en een beetje geduld zal ze zeker een geweldige toevoeging zijn aan je familie. Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mila in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mila zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.