Nellie

Nellie

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren januari 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Kleine middelmaat eenmaal uitgegroeid is de verwachting (moeder is 11 kg en 38 cm)

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Nellie is langs de kant van een drukke weg geboren en begon haar leven samen met haar 3 zusjes en 1 broertje op een gevaarlijke plek. Gelukkig werd het gezin inclusief mama (Sally) gered uit deze hachelijke situatie. De weerstand van de pups was destijds helaas ver te zoeken en het enige reutje van het nest overleefde het niet.

De zusjes maken het echter goed en zijn in een veilige omgeving aan het opgroeien tot mooie, lieve en sociale wezentjes.

Nellie is evenals haar zusjes sociaal met andere honden, ze is speels, nieuwsgierig, vindt de aanwezigheid van mensen en ook kinderen leuk. Mama Sally weegt 11 kg en meet 38 cm op de schoft, de verwachting is dat de pups ook deze kant opgaan.

Nellie is op zoek naar haar eigen warme mandje in Nederland of België, kunt u haar dat warme mandje bieden?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Nellie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Nellie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Nellie in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Nellie sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Nellie hier sponsoren.