Nelson

Nelson

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Geboren: december 2023

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein, zal naar verwachting uitgroeien tot een kleine hond van ongeveer 30 – 35 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Ontmoet kleine Nelson!

Hij en zijn kleine vriend hebben het nauwelijks gered toen ze als kleine pups naast een vuilcontainer werden gevonden. Een vriendin van Gabriela vond ze en informeerde haar. Gabriela nam ze vervolgens op in haar opvangcentrum in Onesti, Roemenië. 

Nelson is een prachtige kleine jongen geboren in december 2023. Hij vertoont typisch puppygedrag, is nieuwsgierig en erg speels. Nelson is een grote fan van andere honden, katten en houdt van de aandacht van mensen. Hij is zowel knuffelig als energiek en zal naar verwachting uitgroeien tot een kleine hond van ongeveer 30 – 35 cm.

Nelson is klaar om zijn forever-home te vinden. Hij reist gechipt, gevaccineerd, ontwormd en met een Europees paspoort. Wil jij deze kleine jongen de mooie toekomst geven die hij zo verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Nelson in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Nelson zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Nelson in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Nelson sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Nelson hier sponsoren.