Nero

Nero

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: ongeveer geboren (paspoort) 14-6-2019

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Groot, ongeveer 50 cm, 30 kg

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met onze lieve Nero!

Nero is een grote hond van ongeveer 50 cm en 30 kg. Hij is ongeveer 6 jaar oud en zwervend door de straten van Roemenië gevonden. Hij is een absolute lieverd als het om mensen gaat. Nero is sociaal en houdt ervan om bij mensen te zijn. Hij is ook geweldig in de omgang met katten en andere honden, waardoor hij een uitstekende keuze is voor een huishouden met meerdere harige vrienden. Nero’s zachte en lieve karakter komt echt tot uiting in zijn interacties met mensen.

Nero houdt van het gezelschap van andere honden in het asiel, vooral van zijn kennelmaatje en vriend Hero, met wie hij graag speelt. Nero heeft een lange weg afgelegd. Hij kan nu heel goed aan de riem lopen. In de winter van 2022 testte Nero positief op hartworm. Vandaag, vanaf oktober 2023, zijn zijn tests negatief gebleken. Nero vertoonde nooit symptomen van de ziekte, wat natuurlijk hartstikke leuk is en een teken van zijn sterke veerkracht.

Deze lieve jongen verdient een liefdevol thuis waar hij kan blijven bloeien en de liefde en aandacht krijgt die hij ervoor terugkrijgt. Nero reist gevaccineerd, ontwormd, gechipt en met een Europees paspoort. 

Wil jij hem een ​​mooie en mooie toekomst geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Nero in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Nero zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Nero in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Nero sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Nero hier sponsoren.