Niko

Niko

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren begin 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Middelgroot, ongeveer 45-50 cm

▪️ Verblijft in: Roemenië

Niko en Ben zijn twee schattige pubs die momenteel verblijven bij onze redder Gabriela in Onesti, Roemenië. 

Niko heeft een klein beetje wit op zijn borst en linkerpoot. Ben is helemaal zwart. Beiden hebben een prachtige zachte vacht en geweldige ogen. 

Niko en Ben zijn begin 2024 geboren en zijn nu op zoek naar hun forever home. Beiden vertonen typisch puppygedrag. Ze zijn speels, nieuwsgierig en houden ervan om hun omgeving te verkennen. Beide honden zijn niet schuw. Ze vinden het leuk om dicht bij mensen te zijn en houden van knuffelen en actieve speeltijd. 

Niko en Ben kunnen goed overweg met andere honden en ook met de katten in Gabriela’s asiel. Ze zijn nog te jong om gesteriliseerd te worden, maar reizen ontwormd, ingeënt, gechipt en met een Europees paspoort. 

Wil jij dit dynamische duo of één van deze lieve jongens in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ben in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ben zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Ben in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ben sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ben hier sponsoren.