Nora

Nora

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer 2021

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Klein (ongeveer 10 kg en 30 cm)

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Nora werd met haar pupjes gedumpt voor de gemeente shelter van Skopje gedumpt. Een welbekende plek waar het vaak wemelt van de honden.

Haar pups Bonny en Jolly staan al gepresenteerd op onze pagina en mama kunnen we natuurlijk ook niet overslaan. Nora is een relatief kleine en handzame hond van ongeveer 10 met ongeveer 30 cm op de schoft.

Ze is sociaal met andere honden (maar wil op dit moment wel haar pups beschermen) en lief voor mensen. Haar staartje maakt overuren en het is al met al een blij ei. Wandelen aan een riem doet ze al heel goed en ze neemt haar omgeving met nieuwsgierigheid in zich op. Het is een relatief actief hondje wat een lange wandeling wel zou weten te waarderen.

Heeft u interesse in Nora?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Nora in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Nora zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Nora in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Nora sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Nora hier sponsoren.