Obi

Obi

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer maart/april 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: We verwachten dat hij relatief klein blijft

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Obi werd ook met een maand of 2 oud gedumpt in een doosje voor een hotel, zonder eten, zonder drinken (temperaturen tikte al de 30 graden aan). Ook dit kleine mannetje was kansloos, tot iemand zich over hem ontfermde.

Obi staat vrij kort op de pootjes en we denken dat hij klein zal blijven. Het is een sociaal hondje en een echte pup, waarvan het karakter nog volop in ontwikkeling is.

Hij stelt zich sociaal op met de andere pups, maar gaat ook zonder vrees het spel aan met de grote honden in de shelter. Al met al is het een kleine maar dappere dodo.

Obi mag ook eind augustus zijn koffertje inpakken en op de happy bus stappen, mits iemand een fijn plekje voor hem heeft. Heeft u interesse in Obi?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Obi in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Obi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Obi in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Obi sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Obi hier sponsoren.