Olive

Olive

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Waarschijnlijk geboren begin 2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein, 32 cm, 7 kg

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met onze lieve meid Olive! Olive is qaarschijnlijk geboren begin 2022 en een kleine hond van ongeveer 32 cm en 7 kg. Ze is de moeder van onze kleine Poppy en klaar om haar voor forever home te vinden.

Olive verblijft momenteel bij onze redder Gabriela in Onesti, Roemenië. Met haar vriendelijke en speelse karakter is Olive een sociale vlinder. Volgens Gabriela is Olive’s energieniveau 6/10. Ze is graag in de buurt van mensen en is altijd in voor een knuffel of een rondje apporteren. Haar kleine gestalte en zachte karakter maken haar een prachtige aanwinst voor elk huis.

Olive reist gevaccineerd, ontwormd, gechipt en met een Europees paspoort. Wil je haar in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Olive in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Olive zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Olive in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Olive sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Olive hier sponsoren.