Otis

Otis

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Ongeveer 3 maanden (maart/april 2024)

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Uitgegroeid is nog een beetje een verrassing, maar naar verwachting een kleine middelmaat

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Er is een golf van pups op komst, die eind augustus klaar zijn om te reizen. Al deze hondjes hebben hun eigen verhaal.

We beginnen met kleine lieve Otis. Otis is geboren ongeveer maart/april 2024 en werd zwervend in de stad (voor het ziekenhuis) aangetroffen met zo’n 2 maanden oud. Hij bleek vergeven van de parasieten en is daar eerst tegen behandeld, voordat hij zijn vaccinaties kreeg.

Otis was kansloos op straat met de grote zwerfhonden om hem heen, die toch al moeten strijden voor hun eigen maaltje.

We verwachten dat Otis uitgegroeid een kleine middelmaat zal zijn, maar zeker weten doen we dat niet. Het is met zo’n pupjes soms een beetje een verrassing, wat ze nog zullen groeien. Het is een sociaal kereltje met de andere honden in de shelter.

Otis zoekt dus zijn warme mandje en mag eind augustus zijn koffertje pakken en op de happy bus stappen, bent u zijn eindbestemming?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Otis in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Otis zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Otis in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Otis sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Otis hier sponsoren.