Ovi

Ovi

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer februari 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Uitgegroeid naar verwachting een middelmaatje

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Ovi werd toen ze ongeveer 8 weken oud was gevonden langs een snelweg in Macedonië. Haar geluk was dat ze de juiste mensen tegenkwam, die haar gered hebben van een gewisse dood.

Wij hebben Ovi ervaren als een onbezonnen en als een puppy zonder vrees. Ze is goed gesocialiseerd en dol op spelen met andere honden, ook al zijn deze soms 4 x zo groot als zij is.

Naar mensen is zij ook fantastisch en wil ze het liefste de hele dag met je spelen. Ze vergeet dat ze nog jong is en ook nog veel moet slapen en rusten. Ovi is geboren ongeveer februari 2024 en zal in juni klaar zijn om te reizen.

Haar verdere karakter is nog in ontwikkeling, dus dat noemen we in zo’n geval een verrassingsei.

We verwachten dat ze uit zal groeien tot een middelmaat hondje.

Heeft u interesse in deze vrolijke tante?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ovi in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ovi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Ovi in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ovi sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ovi hier sponsoren.