Peanut

Peanut

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 3 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Eenmaal uitgegroeid klein tot maximaal kleine middelmaat

Kleine Peanut is momenteel ongeveer 3 maanden oud. Peanut is moederziel alleen op straat aangetroffen. Wij vinden Peanut absoluut een prachtige verschijning en de overtreffende trap van schattig! Het is een super speels pupje, die heel sociaal is met andere honden en dol is op mensen, als er maar gespeeld kan worden.

We denken dat ze een kleine middelmaat zal zijn als ze eenmaal uitgegroeid is en dat is dan voorzichtig gezegd. Vermoedelijk eerder richting de kleine maat. Echter weten we dus niets van haar ouders en kunnen ze ons altijd nog een beetje verrassen.

Lieve Peanut heeft echt alles mee, maar het is wel een kleine wervelwind. Peanut mag binnenkort ook haar koffertje gaan pakken en zoekt dus nieuwe mensen en misschien wel een leuk maatje om lekker mee te gaan spelen in Nederland of België. Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Peanut in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Peanut zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Peanut:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit