Pepa

Pepa

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer in 2021

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Kleine middelmaat

Verblijft in: Noord-Macedonië

Pepa is ongeveer geboren in 2021 en een teefje, die in Macedonië verblijft. Er lijkt wat jachthond in te zitten echter is ze best klein van formaat. Laten we haar als een kleine middelslag benoemen.
Pepa is sociaal met soortgenoten en een lieve hond. Als ze honden ziet waar ze niet bij kan, kan ze wel nogal vocaal zijn.
Pepa is een zachtaardige ziel, die zich ook erg aan mensen hecht. Ze heeft een relatief rustige inborst, maar voldoende beweging is natuurlijk ook van belang. Wij denken dat Pepa heel gauw een fijn thuis moet vinden, dat verdient ze namelijk echt.
Pepa is in elk geval klaar om te reizen, als zij haar koffertje mag pakken om richting u te komen….

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Pepa in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Pepa zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Pepa in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Pepa sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Pepa hier sponsoren.