Pepe

Pepe

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 1 jar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Klein

Verblijft in: Macedonië

Hallo potentiële adoptant, maak kennis met Pepe, voorheen Mr. Pepper! Pepe staat momenteel onder de liefdevolle zorg van onze toegewijde reddingswerkers, Iva en Misko, in Macedonië. Nu hij nog maar ongeveer een jaar oud is, vertoont hij nog steeds typisch puppygedrag: hij is gek op de meest vertederende manier die mogelijk is. Hij is absoluut dol op spelen met andere honden, rondrennen, ballen achtervolgen en natuurlijk af en toe een spelletje ‘dekendief’. Na zijn actieve sessies komt hij even bij je uitrusten, en dan staat hij erop om wat welverdiende aaitjes te krijgen.

Pepe’s verhaal begon toen hij opdook in de buurt van de Amerikaanse ambassade in Macedonië. Dankzij de vriendelijkheid van het personeel van de ambassade kreeg hij eten en onderdak. Mary, een vriendin van onze reddingswerkers, vertelde hen over Pepe en ze konden deze kleine jongen in nood niet de rug toekeren. Mary heeft genereus aangeboden om al zijn kosten tot aan de adoptie te dekken.

Pepe kan al aan de riem lopen, hoewel hij liever los rondloopt om vrij rond te rennen. Pepe is een gezonde jonge pup, gecastreerd, volledig ingeënt (inclusief een vaccinatie tegen hondsdolheid) en voorzien van een eigen paspoort. Hij is ook negatief getest op alle ziekten, waaronder hondenziekte, Parvo, Giardia, hartworm, Ehrlichia, anaplasmose, de ziekte van Lyme en Leishmania. Door zijn recente verzorgingssessie zag hij er op zijn best uit en voelde hij zich op zijn best, met matte vacht, vuil en vlooien die allemaal tot het verleden behoorden.

Pepe kan een beetje bezitterig zijn over zijn eten. Als je thuis nog andere honden hebt, is het belangrijk om hem apart te voeren, zodat iedereen in harmonie eet. Met de juiste aanpak en een liefdevol huis zal hij zeker over dit gedrag heen groeien naarmate hij ouder wordt.

Als je op zoek bent naar een gekke, energieke en liefdevolle metgezel die eindeloze vreugde in je leven zal brengen, zoek dan niet verder – Pepe is jouw perfecte match! Ben jij er klaar voor om Pepe het forever home te geven dat hij verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Pepe in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Pepe zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Pepe in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Pepe sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Pepe hier sponsoren.