Piki

Piki

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Ligt waarschijnlijk ergens tussen de 2 en 4 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Klein (ongeveer 10 kg)

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Lieve kleine Piki, komt ook uit de gemeenteshelter. Hij deelt zijn kennel met enkele soortgelijke hondjes. Toch zijn ze van karakter allemaal wel verschillend. Piki heeft een hoog knuffelgehalte en is dol op én heel goed met mensen, met andere honden is hij ook heel goed, maar op het moment dat wij er waren was hij van al het geblaf best wel onder de indruk.

Dit lieve kereltje komt graag bij je zitten zonder opdringerig te zijn voor een knuffel of een aai. Helaas bleek bij het bloedonderzoek dat hij positief op Leishmania is, waarvoor hij nu wordt behandeld (naar verwachting is die behandeling klaar in juni). We weten dat dit voor veel mensen onbekend terrein is en staan bij vragen u graag te woord. (Binnen het team zijn 2 personen met een hond met Leishmania, dus die ervaring is er). We hopen oprecht dat dit lieve kereltje toch nog een kans van iemand krijg, want die verdient hij absoluut. We zijn ervan overtuigd, dat hij een leuk leven tegemoet kan gaan op een plek die hem liefdevol zal ontvangen. Ook weten we zeker dat je die liefde dan dubbel en dwars terug zult krijgen van hem. Wilt u een aanvraag doen voor dit gouden hondje? (Voor de video even een kleine tip, let op het hondje met een gedraaid oortje).

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Piki in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Piki zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Piki in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Piki sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Piki hier sponsoren.