Pippin

Pippin

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Geboren: 18-01-2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Zal naar verwachting uitgroeien tot een grote hond van rond de 25 kg en 55 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Maak kennis met Pippin

Pippin en zijn broers en zussen Luz, Merlijn en Chiqua werden gevonden in een veld dichtbij het huis van onze redder Roxana, vlakbij Boekarest, Roemenië. Ze zijn rond 18 januari 2024 geboren en hebben op 25 april hun laatste vaccinatie gehad. Nu zijn ze klaar om hun forever home te vinden.

Van alle pups wordt verwacht dat ze uitgroeien tot grote honden. Pippin en zijn broers en zussen zijn kinderen van zeer verlegen ouders en de kans is groot dat ze zelf ook nogal verlegen zijn. De ideale adoptanten voor deze pups hebben ervaring met meer timide honden en zijn bereid hen extra tijd, liefde en aandacht te geven om hen te helpen zich te ontwikkelen tot geweldige volwassen honden.

Als jonge pup werd Pippin ziek van babesiose en had hij extra zorg nodig. Daarom nam Roxana hem in huis om hem te verzorgen. De andere drie broers en zussen gingen naar een privé-opvangcentrum in de buurt. Helaas is daar geen ruimte meer voor ze, dus we zoeken zo snel mogelijk pleegouders of directe adoptie voor ze.

Pippin is momenteel ongeveer 40 cm (eind april) en weegt 6-7 kg. Hij is gewend om in huis te wonen, maar is nog niet zindelijk. Bij Roxana woont hij samen met tien andere honden van alle leeftijden, geslachten en maten, dus hij is gewend aan andere hondengenoten. Pippin houdt van speelgoed en is gek op eten. Hij is liefdevol, vriendelijk en dol op knuffelen. Als hij een nieuw iemand ontmoet, is hij in eerste instantie een beetje verlegen, maar hij geeft zich snel over. Hij heeft wat meer tijd nodig om op te warmen.

Pippin is nu klaar om zijn eeuwige thuis te vinden. Hij reist gechipt, ingeënt, ontwormd en met een Europees paspoort. Wilt u deze lieve hond in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Pippin in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Pippin zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Pippin in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Pippin sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Pippin hier sponsoren.