Pita en Rosa in Nederland

Pita en Rosa in Nederland

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren 5-7-2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein

Verblijft in: Nederland (Maastricht)

Pita en Rosa verblijven sinds 10 dagen in opvang in Nederland (Maastricht). De twee dames blijken toch erg aan elkaar te hangen, dus hebben we besloten het een kans te geven deze 2 lieve kleintjes bij elkaar te houden.

Rosa is een beetje de zorgende van de 2. Zij stuur Pita dan ook graag aan. Rosa begint wat meer los te komen en te genieten van de aandacht die ze van haar opvanger krijgt. Ook met de andere honden in huis doet kleine Rosa het hartstikke goed. Rosa is in de tuin wel op zoek naar ieder gaatje en kijkt zelfs of ze ergens overheen kan. Een goed afgesloten tuin is met deze kleintjes dus wel een must.

Pita leunt graag op de steun van haar zus, maar is wel een lekker pittig onderdeurtje. Zij zoekt het gezelschap van haar opvanger iets sneller en gemakkelijker op. Ze zijn beiden enorm speels, maar Pita is gebruikt wel veel haar tandjes. Ze zitten duidelijk nog in een fase waarin dit nog veel aan de orde is en er dient dan ook voor voldoende kauwspeelgoed gezorgd te worden.

Onze voorkeur voor dit schattige tweetal gaat uit naar mensen zonder kinderen en het liefste mensen die een beetje ervaring hebben met honden.

Voorgeschiedenis van Rosa en Pita:

Rosa en Pita (met hun broertje, welke het helaas niet heeft gered) werden als kleine pups van de straat gered. Erg jong en daarnaast ook nog eens klein van stuk, waren zij kansloos. Gelukkig stond een van onze rescuers in Macedonië weer klaar om ze op te vangen en ‘groot’ te brengen. Groot is in dit geval een groot woord, want Rosa en haar zus wegen op dit moment slechts een goede 2 kilo en zullen dus klein van stuk blijven.

Het zijn actieve hondjes die zich mooi hebben ontwikkeld. Sociaal met andere honden, katten en dol op mensen.

Wilt u een aanvraag doen voor dit dynamische duo?