Pollo

Pollo

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Ongeveer 4 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Kleine middelmaat met 14 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Pollo is al maanden geleden gered door onze Mira, echter had dit lieve ventje last van Mallasezia en daardoor een erg rode en jeukerige huid. Ze zijn hard bezig geweest met medicinale shampoos en eindelijk zijn ze tevreden met het resultaat en is hij klaar voor bemiddeling. Extra leuk voor ons, aangezien wij hem in oktober hebben ontmoet en hem hebben gezien als ontzettend leuk hondje.

Pollo is een plaatje om te zien, maar daarnaast ook erg sociaal met andere honden en heel lief en toegankelijk voor mensen. Pollo is van middelgroot formaat, maar dan tegen de kleinere kant aan.

Pollo heeft naar alle waarschijnlijkheid al 4 kaarsjes uitgeblazen, maar heeft nog steeds genoeg energie om te rennen en te spelen.

Heeft u interesse in Pollo?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Pollo in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Pollo zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Pollo in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Pollo sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Pollo hier sponsoren.