Poppy

Poppy

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Nu ongeveer 3 maanden (geboren ca. maart/april)

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Uitgegroeid naar verwachting een kleine middelmaat

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Lieve kleine Poppy is het volgende pupje wat ook (net als haar kennelgenootjes Obi en Otis) een warm mandje zoekt, ook zij kan eind augustus reizen.

Poppy is een sociaal hondje met andere honden en is dol op knuffelen en spelen. Dappere Poppy gaat een gezin dolgelukkig maken, daar zijn we wel van overtuigd. Wilt u aan de slag met deze lieve kleine meid en wilt u een aanvraag doen?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Poppy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Poppy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Poppy in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Poppy sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Poppy hier sponsoren.