Riley IN NEDERLAND

Riley IN NEDERLAND

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 4 maanden (juni-juli 2023)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Uitgegroeid een grote hond

Verblijft in: Macedonië

Riley werd door onze rescuer gevonden op een plek in the middle of nowhere en dit toen al onweerstaanbare kereltje gooide alle charmes in de strijd en kon duidelijk niet achtergelaten worden. Riley was destijds 2 maanden oud. Inmiddels is deze vriendelijke vent zo’n vier maanden oud (juni/juli 2023) en op zoek naar een gouden mand.
Wij hebben het absolute genoegen gehad om kennis met hem te maken in Macedonië en kunnen niet anders zeggen dat hij niet alleen een prachtige verschijning is, maar ook van binnen een geweldige hond is. Hij is speels, maar ook rustig. Hij is super stabiel en geweldig in zijn omgang met andere honden. Naar mensen toe is het bijna te mooi om waar te zijn. Een echte knuffelaar.
Uiteraard moet er wel met hem gewerkt worden, maar daar is het ook een pup voor. Houdt u er wel rekening mee dat hij uitgroeit tot een flinke hond?

Eerlijk gezegd waren we behoorlijk onder de indruk van deze geweldige leuke jongeman. Riley is bij de dierenarts getest met katten (katten die honden gewend zijn) en dat deed hij geweldig.

Ook heeft Riley kennis gemaakt met de kleindochter van onze rescuer en verwachten we dat hij echt goed met kinderen om zou kunnen gaan. Maar u moet er rekening mee houden dat hij het een jonge en speelse hond is die nog alles moet leren verder (er wordt al geoefend met wandelen aan de riem, zitten ed). Maar hij is lief en zachtaardig.

Wij verwachten dat u nu misschien al net zo enthousiast bent als wij over hem zijn, in dat geval lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Riley in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Riley zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Riley in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Riley sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Riley hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit