Ringo

Ringo

▪️ Reu

▪️ Geboren: Ongeveer april 2022

▪️ Sociaal met honden: ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Groot, ongeveer 63 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Onze knappe Ringo werd door onze Nicol opgepikt voor een supermarkt en zij nam onze extraverte reu mee naar haar kleine opvang in Brasov, Roemenië. 

Sindsdien leeft onze speelse en pientere protegé daar vredig samen met veel andere honden en ontpopt zich tot een echt geweldig zonnetje dat ook erg dol is op mensen. Ons knappe mannetje wil nu echter meer van de grote wijde wereld leren kennen en zijn nieuwe mensen zullen gegarandeerd veel plezier beleven aan onze Ringo. 

Daarom zoeken we voor onze lieve Ringo een heel fijn thuis, waar onze jonge schat nog veel kan leren, veel kan beleven en heel oud kan worden, want onze Ringo zal zeker een heel trouwe vriend en kameraad zijn. Onze Ringo reist gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en met een EU-paspoort naar zijn nieuwe thuis. 

Wil je Ringo in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ringo in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ringo zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Ringo in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ringo sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ringo hier sponsoren.