Rita

Rita

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren begin 2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelgroot, 47cm, ongeveer 20kg

Hallo! Ik ben Rita, een mooie en liefdevolle hond op zoek naar mijn forever home.

Ik had het geluk om onze zorgzame redder Gabriela in Roemenië te ontmoeten. Ze vond me toen ze bij de tandarts was. Ik was toen nog maar een lieve en nieuwsgierige pup van ongeveer 5 maanden oud. Gabriela plaatste me bij enkele van haar bange honden om hen te helpen hun angst voor mensen te overwinnen. Het was een lonende ervaring voor mij om mijn medehonden te helpen troost en vertrouwen te vinden.

Ik heb een zachtaardig en aanhankelijk karakter en ben absoluut dol op mensen. Ik vind het enorm leuk om tijd met mensen door te brengen, ze met liefde te overladen en hun liefde terug te ontvangen. Ik ben niet al te hyperactief, maar ik waardeer regelmatige lichaamsbeweging en mentale stimulatie.

Ik ben een sociale vlinder die met iedereen goed overweg kan! Of het nu vrouwtjes, mannetjes, kinderen of zelfs katten zijn, ik ben een vriendelijke en accepterende hond. Ik ben zachtaardig met kleintjes en geduldig met mijn kattenvrienden. Ik ben flexibel en klaar om een ​​integraal onderdeel van je gezin te worden, liefde en geluk te verspreiden naar iedereen om me heen.

Hoewel ik in verschillende omgevingen kan gedijen, ben ik zeer geschikt voor het wonen in een appartement, zolang ik maar regelmatig aan lichaamsbeweging en mentale stimulatie deelneem. Ik begrijp het belang van een dagelijkse wandeling en waardeer de mogelijkheid om de buitenwereld te verkennen. Een liefhebbend gezin dat zich inzet om ervoor te zorgen dat aan mijn behoeften wordt voldaan, zou perfect passen.

Ik ben een prachtige hond met een trotse houding, ongeveer 47 cm en weeg ongeveer 20 kg. Mijn elegante uiterlijk wordt geëvenaard door mijn liefhebbende persoonlijkheid, waardoor ik een geweldige metgezel ben voor elk gezin dat op zoek is naar een loyale en toegewijde harige vriend.

Bedankt dat je me beschouwt als een potentiële toevoeging aan je liefdevolle huis. Ik kijk er reikhalzend naar uit om je te ontmoeten en samen op een mooie reis te gaan!

Met een kwispelende staart en hoopvolle ogen, Rita

Heb je interesse om Rita te adopteren of wil je haar adopteren? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Rita in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Rita zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Rita in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Rita sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Rita hier sponsoren.