Rocky GERESERVEERD

Rocky GERESERVEERD

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren 2-10-2023

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein, op dit moment ongeveer 4 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Rocky en zijn broertje Mali zijn geboren uit een hondje wat van de straat gered is. Zij bleek zwanger van 3 pups, de geboortedatum van deze hondjes weten we dan ook zeker.

Rocky is een klein hondje en een mix van Pekinees met iets onbekends voor ons. Rocky is een typisch speelse pup, die in huiselijke omgeving met andere honden en katten opgroeit. Zij verblijven in zeer liefdevolle handen daar. Waar wel even rekening mee gehouden moet worden is dat deze hondje qua wandelen op straat nog niets gewend zijn. Dat is daar (zeker met zo’n kleine hondjes) echt een opgave om tussen de grote straathonden te gaan wandelen.

Rocky is geholpen aan een cherry eye, maar deze is weer teruggekomen, er staat nog een ingreep aan een oogspier voor hem in de planning, om dit probleem definitief te tackelen.

Beide hondjes zijn klaar met hun vaccinatieronde en zitten nog even in de wachttijd van de Rabiës entig. Het plan van de dierenarts is ze voor een eventuele reis nog te castreren, dus helemaal klaar om te reizen zijn ze nog niet. Bent u bereidt wat geduld op te brengen voor hem en wilt u toch een aanvraag voor hem doen?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Rocky in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Rocky zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Rocky in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Rocky sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Rocky hier sponsoren.