Roxy en Leah

Roxy en Leah

▪️ Reu/Teef: Roxy (reu) Leah (teef)

▪️ Leeftijd: Roxy (geboren ongeveer 2016) Leah (geboren ongeveer 2014-2015)

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Middelmaat en groot

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Onze hulp werd gevraagd voor deze twee lieverds, welke onafscheidelijk van elkaar zijn. Roxy is een reu welke geboren is in 2016 en Leah is naar alle waarschijnlijkheid van 2014-2015.
Vorig jaar verloren deze 2 hun lieve baas en namen de dochters van deze mevrouw de zorg voor ze over. Dat betekende een verhuizing van het platteland (waar ze heerlijk konden rondstruinen samen) naar een appartement. Beide dochters werken fulltime en doen hun uiterste best zo goed mogelijk voor ze te zorgen, echter zien ze liever iets mooiers voor deze twee.

Tot op heden is een oplossing vinden in het land waar ze nu wonen niet zo eenvoudig, dus willen we het een kans geven.

Roxy is een prachtig reutje van ongeveer 18 kg en zijn grote vriendin is een labrador (of mix daarvan) van ongeveer 50 kg (ze mag wel wat afvallen).

Roxy kan aan de riem zich nog wel eens pittig opstellen, naar vooral andere honden die kleiner zijn dan hij. Alles wat groter is heeft hij respect voor. Het is een lieve knuffelbeer en nog steeds erg speels voor zijn leeftijd. Al met al is hij wel sociaal met andere honden.

Ook Leah is supersociaal met andere honden en in haar doen en laten wel een echte senior. Alles gaat net even iets langzamer, maar een beetje beter op gewicht komen zou haar zeker kunnen helpen. Haar karakter is er eentje met een gouden randje. Leah heeft wat last van haar achterpoot, wat nog nader onderzocht gaat worden daar.

Beiden honden lopen fantastisch aan de riem mee en zijn een leven in huis gewend. We gunnen ook deze twee een kans en realiseren ons dat het zoeken is naar een speld in een hooiberg, maar hopen dat we deze speld toch zullen vinden.

Wilt u wat meer weten van deze 2 lieve honden of een aanvraag doen?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Roxy en Leah in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Roxy en Leah zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.