Roxy

Roxy

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren 2016 ongeveer

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein met ongeveer 10 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Wij hebben ons uiterste best gedaan Roxy en Lea samen te plaatsen echter realiseren we ons dat het lastig gaat worden en hebben we besloten in overleg met de eigenaar ze toch los van elkaar aan te gaan bieden.

Roxy is onlangs gecastreerd en klaar om te reizen! Het is een lieve reu, die ongeveer geboren is in 2016 en hij is van klein formaat met ongeveer 10 kg.

Ooit leefde hij een gelukkig leven met zijn vriendin Lea in een buitengebied in Noord-Macedonië, tot hun eigenaresse overleed en de zorg op de volwassen kinderen kwam, die daarvoor niet geschikt behuisd zijn en ook te weinig tijd hebben.

Het doet deze dames veel verdriet deze beslissing te moeten maken, maar willen het beste voor de honden.

Roxy heeft met vele katten in goede vrede samengeleefd, dus we weten dat hij dat kan. Momenteel leeft hij ook samen met een kind en ook dat gaat goed.

Roxy kan aan de riem zich nog wel eens pittig opstellen, naar vooral andere honden die kleiner zijn dan hij. Verder loopt hij wel heel goed aan de riem mee. Alles wat groter is, heeft hij respect voor. Het is een lieve knuffelbeer en nog steeds erg speels voor zijn leeftijd. Al met al is hij wel sociaal met andere honden.

Roxy is een leven in de stad en dus verkeer gewend. We denken dat hij voor iemand een leuke vriend zou kunnen zijn. Wilt u een aanvraag doen voor Roxy en hem een kans geven op een nieuw leven?