Ruby GERESERVEERD

Ruby GERESERVEERD

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Ongeveer 1 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Kleine middelmaat met ongeveer 12 kilo

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Ook Ruby heeft een indruk achtergelaten bij ons, met haar zachtaardige en bescheiden karakter, maar toch heel toegankelijk en blij met alle knuffels en aandacht die ze krijgt. Zichtbaar genietend, zoals ze haar oogjes voorzichtig dichtknijpt als je haar lekker kriebelt. Haar zware eerste levensjaar kun je bijna in haar ogen aflezen.
Ruby heeft een zijdezacht vachtje en een lieve kwispelstaart.

Ruby is behandeld tegen Ehrlichia, de rest van haar bloedtesten waren goed.

Ze heeft duidelijk nu al een nestje gehad en is waarschijnlijk niet ouder dan 1 jaar. Ruby is speels, maar minder onstuimig dan andere hondjes die we zagen. Wandelen aan de riem doet ze al heel erg goed. Ze is sociaal met de andere honden, maar als er kans op aandacht van mensen is, kiest ze die eerst.

Dit alles kan te maken hebben met de situatie waarin ze verkeert. Wij denken echt dat deze prachtige hond in een huiselijke situatie enorm kan opbloeien en gunnen haar die kans enorm.

Ruby lief meisje we hopen dat er gauw iemand als een blok voor je valt en dat we mogen zeggen dat ook jij je koffertje kunt pakken naar Nederland of België.

Bent u dat misschien?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ruby in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ruby zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Ruby in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ruby sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ruby hier sponsoren.