Ruby

Ruby

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren in ongeveer 2014

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend, maar kan getest worden

▪️ Formaat: Groot (65 cm en ongeveer 40 kg)

▪️ Verblijft in: Roemenië

Ruby is 1 van de grotere jongens met zijn 65 centimeter en 40 kilo.  Dan heb je ook heel wat hond om van te houden! Ruby is geboren ongeveer 2014. Voordeel daarvan is, dat hij al wat meer tot rust is gekomen. Wat zoeken wij voor lieve Ruby? Een (grote) mand, liefst van goud, veel liefde en alle aandacht voor hem alleen!

Deze vriendelijke jongen verblijft nu in de privéshelter van rescuer Gabriëla in Roemenië. De vrouwen die Ruby uit het gemeente-asiel hebben gehaald, vinden hem een geweldige hond én een slimme hond. Dit wil hij graag laten zien aan degene die hem een kans wil geven.

Ruby is gezond verklaard. Hij loopt al goed mee aan de lijn, maar vergeet niet dat er wel wat gewicht aan de andere kant van de lijn zit. Hij is goed met mensen en heeft ook de zoon van de rescuer ontmoet. De kennismaking van een hond met kinderen moet altijd wel goed en zorgvuldig begeleid worden, zeker in het begin.

We weten nog niet hoe hij met katten is, maar dat kan getest worden. Met andere honden kan hij prima opschieten, alleen moeten ze niet aan zijn eten proberen te zitten.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ruby in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ruby zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Ruby in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ruby sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ruby hier sponsoren.