Rufus

Rufus

Geslacht: Reu

Leeftijd: pup geboren 1-6-23

Formaat: Naar verwachting uitgegroeid een middelmaat van ongeveer 45 cm (hier kan geen garantie op gegeven worden)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Roemenië

Rufus is geboren 1-6-23, dit is in dit geval geen schatting. Onze rescuer had een adoptant voor een hond (Maddy) in haar shelter, waarvoor ze lokaal een adoptant vond, er werden afspraken gemaakt, dat ze rond een jaar zou komen voor een gesponsorde sterilisatie. Echter kwam deze meneer afstand van haar doen en tot overmaat van ramp bleek ze ook nog zwanger. Ze stond gepland voor een sterilisatie op 2-6 en de dag ervoor beviel ze van haar pups.
Rufus en Jade zijn de enige twee die overleefde. Dit prachtige kereltje is net als zijn zusje sociaal naar mensen, andere honden én goed met katten. De dochter van onze rescuer heeft natuurlijk ook al kennis gemaakt en dat ging ook erg goed.

Ook dit knappe ventje verblijft nog in Roemenië, maar kan over enige tijd zijn koffertje pakken. Hij heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid en is een lekker energiek pupje.

Valt u als een blok voor dit leuke bolletje wol?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Rufus in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Rufus zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Rufus in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Rufus sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Rufus hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit