Sage

Sage

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Geboren: November 2023, nu rond 6 maanden

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein, ongeveer 25 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Ontmoet lieve kleine Sage! 

Sage verblijft momenteel in het asiel van onze redder Gabriela in Onesti, Roemenië. 

Sage werd weggegeven door arme mensen in Gabriela’s dorp toen ze nog een kleine pup was. Gelukkig kon Gabriela haar opnemen. Nu verblijft ze in een kennel met een andere mannelijke en vrouwelijke pup. In het begin is ze een beetje verlegen, maar ze vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. Sage vindt het leuk om tegen mensen aan te kruipen en vindt het vooral heerlijk om in het gras te zitten als de zon schijnt. 

Deze kleine dame is geboren in november 2023 en is klaar om zo snel mogelijk een nieuw thuis te vinden. Ze is ongeveer 25 cm klein en zal naar verwachting niet veel meer groeien. Ze is licht en klein genoeg om met het vliegtuig te reizen. Ze gedijt zowel in kleinere als grotere ruimtes en kijkt nu al uit naar een knus plekje bij haar nieuwe familie. 

Sage reist gechipt, gevaccineerd, ontwormd en met een Europees paspoort. 

Wil jij deze schattige pup in huis nemen?  Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Sage in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Sage zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Sage in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Sage sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Sage hier sponsoren.