Sally

Sally

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer oktober 2020

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Kleine middelmaat 11 kg en 38 cm

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Sally is de mama van de 4 eerder geposte pups. Zij kreeg haar kleintjes langs de kant van een drukke weg. Gelukkig werden ze op tijd geholpen. Helaas voor 1 van de pups kwam de hulp te laat en overleed deze. Al haar meisjes doen het goed en zijn klaar om te reizen, alsook zijzelf.

Sally is een blije hond met een leuk model (met haar relatief korte pootjes, welke de pups van haar hebben geërfd). Sally is een kleine middelmaat met 38 cm en 11 kg. Ze is sociaal met andere honden, is dol op knuffelen en het vertrouwen in de mens gelukkig nog lang niet verloren! Ze is dol op de aandacht die ze daar krijgt, ook wandelt ze goed aan de riem en gaat goed en graag mee in de auto.

Ook lieve Sally is klaar om te reizen en op zoek naar haar eigen warme mandje in Nederland of België. Hopelijk heeft u nog een plekje vrij op de bank voor deze lieve meid.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Sally in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Sally zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Sally in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Sally sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Sally hier sponsoren.