Salva IN NEDERLAND

Salva IN NEDERLAND

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar, geboren ongeveer oktober 2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein (iets hoger op de pootjes, maar slechts 10 kg)

Verblijft in: Macedonië

Salva kreeg haar naam van een van onze vrijwilligers, die haar sponsort. Haar naam staat voor het woord redder, wat zij absoluut was voor baby Koa (een pup die zo klein was dat er flesvoeding nodig was). Salva accepteerde Koa meteen en probeerde haar, met haar eigen 6 pups zo lang mogelijk te voeden, tot het echt niet meer ging.

Salva had zelf maar weinig bij te zetten, maar wat een fantastisch moedertje is het. Inmiddels zijn haar kleintjes zelfstandig genoeg om het ook zonder haar te kunnen stellen en mogen we voor haar op zoek naar een warme mand.
Nooit meer nieuwe pups en hopelijk heel gauw een warm mandje, lekker eten en veel liefde voor haar.
Salva liet zich zien als een lief en aanhankelijk meisje van ongeveer een jaar oud tijdens ons bezoek daar. Zonder dat ze zich daarbij opdringerig opstelde, zocht ze toch haar portie aandacht. Salva is sociaal met andere honden, een knuffelkontje en komt alleen al graag daar liggen waar haar verzorgers aan het werk zijn. Die aanwezigheid alleen al wordt erg gewaardeerd.
Salva loopt al best heel mooi aan de riem mee.

Salva is een kleine hond met maar 10 kg. Ze staat overigens wel iets hoger op haar pootjes. Wij zijn dol op haar ruwharig vachtje, wat op het moment een beetje dun is gezaaid, dus we hopen dat ze snel haar koffertje kan pakken om de echte kou daar voor te zijn.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Salva in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Salva zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit