Sammy IN NEDERLAND

Sammy IN NEDERLAND

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Ongeveer 1 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Klein met 7 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Sammy werd vreselijk aangevallen door andere straathonden en liep flinke verwondingen op. Hij is daarvan inmiddels zowel fysiek als mentaal goed herstelt.

Het is een kereltje zonder angst, zoals onze rescuer dat zegt. Een jonge hond met de bijbehorende heerlijke ondeugendheden. Hij is dol op spelen met zijn soortgenoten en geniet van de aandacht en knuffels die hij krijgt en zal ook altijd om meer komen vragen.

Al met al denken we dat Sammy en heel leuk hondje voor iemand zal zijn. Iemand die lekker actief met hem wil zijn en ook voldoende tijd voor hem heeft.

Bent u dit misschien?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Sammy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Sammy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Sammy in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Sammy sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Sammy hier sponsoren.