Shine

Shine

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Rond de 11 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat, 50 cm

Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar deze knappe dame is al een dagje ouder. Ze wordt geschat op 11 jaar oud. Met recht een golden oldy. Maar hoe geweldig zou het zijn als Shine, want ze straalt nog steeds, haar laatste jaren in een zachte warme mand mag slapen? 

Het idee dat ze haar laatste jaren in een buitenkennel moet doorbrengen, brak toch wel ons hart. De weersomstandigheden kunnen behoorlijk bar zijn in Roemenië. Dit meisje hebben wij tijdens ons bezoek in Roemenië (juni ‘23) in het echt mogen ontmoeten. We zoeken voor haar iemand met een ontzettend groot hart, die haar nog wat mooie, ontspannen jaren gunt. 

Aan haar gebit is wel te zien dat de jaren tellen, maar verder is dit meisje gezond. Shine heeft een vriendelijk en kalm karakter en zou best wat meer aandacht willen hebben. Ze is een middelmaat van zo’n 50 cm en gesteriliseerd. Ze loopt goed mee aan de riem. Ze zal zeker tijd nodig hebben om zich helemaal op haar gemak te gaan voelen, maar soms staan ook wij verbaasd over de transformatie die een hond doormaakt als hij of zij eenmaal in Nederland of België is.

Voordat ze in de privéshelter van Gabriëla terecht kwam, heeft ze heel wat jaar in het gemeente-asiel in het Roemeense Onesti doorgebracht. En daarvoor zeer waarschijnlijk op straat. In alle gevallen waren er andere honden in haar directe omgeving. Zij kent daarom de hondentaal als geen ander.

Wilt u deze lieverd op leeftijd nog wat mooie jaren geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Shine in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Shine zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Pip in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Pip sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Shine hier sponsoren.