Simon

Simon

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 1,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Middelgroot, ongeveer 40 cm, 13 kg

Verblijft in: Romenië

De lieve, knuffelige Simon werd door onze redder Gabriela uit het publieke asiel gehaald. Ze bracht hem naar haar privé-opvangcentrum waar hij nu verblijft samen met zijn vriendin Lucy, die ook enige tijd in het openbare opvangcentrum heeft doorgebracht.

Deze charmante jongen, ongeveer anderhalf jaar oud, is 40 cm groot en nu op zoek naar zijn forever home.

Simon’s energieniveau ligt rond de 8/10 en hij is heel open en sociaal naar mensen toe. Met zijn donzige vacht doet deze knuffelige jongen denken aan een bobtail. Simon houdt ervan om dichtbij mensen te zijn en krijgt momenteel van Gabriela en haar man les in het lopen aan de riem.

Zodra Simon gecastreerd is, kan hij reizen en een reis naar een mooie toekomst maken. Simon reist gechipt, ontwormd, ingeënt en met een Europees paspoort. Wil je Simon een warm plekje geven tussen jouw gezin? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Simon in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Simon zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Simon in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Simon sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Simon hier sponsoren.