Suzy

Suzy

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer 2021

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelmaat ongeveer 50 cm en 25 kg

▪️ Verblijft in: Roemenië

Graag stellen wij Suzy aan u voor! Dit speelse meisje verblijft in een kennel bij onze rescuer in Roemenië. Oorspronkelijk komt ze uit een gemeente-asiel, maar daar is ze gelukkig uitgehaald. Maar met de winter in aantocht is een warm mandje in Nederland of België toch wat wij haar het meest gunnen.

Het geboortejaar van Suzy wordt op 2020 jaar geschat en ze is inmiddels gesteriliseerd. Deze dame is met haar 50 cm een mooie middenmaat, ze weegt ongeveer 25 kilo.

Blije Suzy heeft een speels karakter en genoeg energie. Dat is natuurlijk ook heel normaal voor een jonge hond. Ze kan het prima vinden met andere honden. Hoe ze op katten reageert, zou getest kunnen worden.

Ziet u zichzelf al lekker spelen en ravotten met deze knapperd? 

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Suzy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Suzy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Suzy in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Suzy sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.

Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Suzy hier sponsoren.