Sweetie

Sweetie

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 2-3 jaar oud

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Sweetie werd gedumpt in de the middle of nowhere en aangereden door een auto. Ze liep een afschuwelijke botbreuk op, die dusdanig ernstig was, dat haar poot niet meer gered kon worden. Gelukkig was daar Viktor, haar reddende engel, eindelijk was ze weer veilig en gewenst.
Sweetie is een dalmatiër (of een mix daarvan) van middelgroot formaat. Zij doet het in de shelter erg goed. Ze stelt zich sociaal op naar soortgenoten, katten en ook naar mensen.
Sweetie is geschat 2-3 jaar oud en voor een dalmatiër relatief rustig van aard.  Zij zoekt een mandje waar ze voor de rest van haar leven gewenst en veilig mag zijn.

Kunt u haar dat mandje bieden?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Sweetie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Sweetie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Sweetie in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Sweetie sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Sweetie hier sponsoren.