Tamy

Tamy

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 3 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelgroot, ongeveer 15 kg

Verblijft in: Macedonië

Maak kennis met onze mooie Tamy, een lief meisje dat momenteel onder de hoede is van onze redder, Viktor in Macedonië.

Tamy is een charmant driejarig meisje, al gesteriliseerd en klaar om je leven met liefde te vullen. Deze dappere dame werd in juli 2023 door Viktor gered met een gebroken been. Ondanks haar worstelingen uit het verleden heeft Tamy een ongelooflijk herstel doorgemaakt, en vandaag zou je nooit vermoeden dat ze ooit gewond is geraakt.

Tamy’s lieve en zachtaardige karakter maakt haar een ideale metgezel voor gezinnen. Ze kan goed overweg met katten en andere honden. Ze kan bij kinderen geplaatst worden, maar uiteraard altijd onder toezicht.

Nu Tamy fit en gezond is, is ze klaar om naar haar eeuwige thuis te reizen. Tamy komt gechipt, ingeënt, ontwormd en met een Macedonisch paspoort.

Wil je Tamy in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Tamy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Tamy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Tamy in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Tamy sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Tamy hier sponsoren.