Tango in Nederland

Tango in Nederland

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: geschat 5 – 6 jaar oud

Sociaal met honden: Ja, maar ze houdt niet van drukte, waarschijnlijk is ze als enige hond gelukkiger

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat, 50 cm schofthoogte, 14 kilo

Lieve, prachtige Tango is geschat 5 – 6 jaar oud. Sinds half december wordt ze liefdevol opgevangen in een gastgezin in Nederland. Oorspronkelijk komt Tango uit Macedonië.

Tango kan niet genoeg aandacht krijgen. Ze is dol op (vooral) menselijke aandacht, een echte knuffeltante. Ze is sociaal met andere honden, maar zoekt de drukte zeker niet op. Een huisje zonder andere honden zou voor haar prettig zijn, is de indruk van haar opvanger. Het is een hondje met een rustige aard. 

Deze dame is een middelmaat die 14 kg weegt. Je doet haar een groot plezier met een goede wandeling. Dit doet Tango graag in haar eigen tempo, op het gemakje. Aan de lijn loopt Tango netjes met je mee. Tango vindt de auto wel eng. Ze gaat dan piepen en wil eruit. Ook moet je haar erin tillen. Bij het gastgezin merken ze dat Tango nog veel te verwerken heeft. Ze slaapt daarom ook erg veel.

Deze lieve dame luistert goed en op haar tijd houdt ze ook van spelen. Tango zoekt een rustig huishouden waar ze van lekker wandelen houden en waar Tango alle aandacht en knuffels krijgt die ze verdient. 

Heeft u interesse in deze schat van een hond? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Tango in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Tango zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Invulformulier voor Tango:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit