Teddy

Teddy

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geschat 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein, zo’n 35 cm em 8 kilo

Dit leuke, blonde mannetje werd door onze rescuer Gabriela gevonden in de straat vlakbij haar privéshelter. Dat ligt best een stuk uit de buurt van haar woonplaats in Roemenië. Waarschijnlijk worden hier vaker hondjes achtergelaten, in de wetenschap dat Gabriela ze daar niet achterlaat en ze zal verzorgen.

Teddy is een jaar of 2, meet zo’n 35 cm in hoogte en weegt rond de 8 kilo. Toen Teddy werd gevonden, was hij erg mager en had hij dringend zorg en voeding nodig. Daarom ging dit jochie eerst mee naar het huis van zijn redder, waar hij werd vertroeteld en verzorgd. Hij sliep er graag in het poppenbedje, zo schattig.

Nu verblijft Teddy in Gabriela’s privéshelter en deelt zijn kennel daar met andere honden. Daar kan hij het dus goed mee vinden. Ook met katten gaat het prima samen. Dit charmante Roemeense hondje heeft alle eigenschappen van een geweldige metgezel. Hij is speels, vriendelijk en vol levensvreugde.

Nu is Teddy klaar voor een nieuw avontuur en hopen wij dat hij een warme en liefdevolle omgeving vindt waar hij zich helemaal thuis kan voelen. 

Bent u er klaar voor om Teddy het thuis te bieden dat hij verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Teddy in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Teddy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Teddy:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit