Terri IN BELGIE

Terri IN BELGIE

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Middelmaat (ongeveer 15 kg)

Verblijft in: België

Terri vond haar warme mandje in Nederland, echter pakte het niet uit naar verwachting van de adoptant. Inmiddels is ze overgebracht naar een van onze fijne opvangers

Wat kunnen wij u vertellen over Terri?
Terri is in huis een absolute lieverd, een knuffelaar, onderdanig en wil het graag goed doen. Ze is dan ook erg trainbaar. Ook kan Terri goed overweg met andere honden. (Een andere hond in huis waarvan ze iets kan leren, zou ook zeer welkom zijn, maar geen must).
Terri heeft wel een wat jachtinstinct, wel iets om rekening mee te houden. Verder hebben we gezien dat, bij het eerste opvangadres, de juiste aanpak heel goed voor haar werkte. Dat betekent dat ze wat duidelijkheid, structuur en een prikkelarme omgeving nodig heeft. Lekker wandelen in de natuur, socializen met andere honden, vaart ze wel op, maar ze heeft ook iemand nodig die haar duidelijkheid biedt in de begeleiding. Is ze overprikkeld of krijgt ze de kans om het ‘over’ te nemen, dan kan ze gaan uitvallen aan de lijn.

Terri is zindelijk in huis en ze gaat graag met de auto mee (zeker als het een leuke bestemming betreft). Op termijn kan ze ook prima eventjes alleen zijn.

Een huis met een tuin is wel gewenst.
Terri is dus een middelgroot hondje van rond de 15 kg en naarstig op zoek naar haar plekje (permanent of waar ze nog even mag blijven tot ze haar warme mandje gevonden heeft). Ze is afkomstig uit Macedonië, maar al sinds enige tijd in Nederland.
Gaat u graag met deze lieverd aan de slag en wilt u uw best doen (met indien gewenst onze begeleiding) haar te bieden wat ze nodig heeft en bent u bereidt haar daar ook wat tijd voor te geven? Vul dan (voor zowel voor opvang als voor adoptie van toepassing) voor haar een pre adoptieformulier in. Of neem contact op met dogsoaj@gmail.com.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Terri in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Terri zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.