Lola

Lola
▪️ Reu/Teef: Teefje

▪️ Leeftijd: 4 maanden, geboren op 1/2/2024

▪️ Sociaal met honden: Kan goed omgaan met reuen maar vertoond dominant gedrag naar andere teefjes toe

▪️ Sociaal met katten: onbekend, kan getest worden

▪️ Formaat: zal uitgroeien tot een middelgrote hond

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Lola werd samen met haar zusje Lulu gevonden in een park dichtbij de woonst van onze rescuer Elena. Ze werden snel opgevangen uit angst dat de beide zusjes overreden zouden kunnen worden, of erger nog, vergiftigd. 

Lola is een super schattig, vrolijk meisje dat veel van aandacht en knuffels houdt. Samen met haar zusje Lulu verblijven ze momenteel in de kennels van onze rescuer Elena en wachten vol verwachtingen op hun forever-ever-after thuis. 

Bezoekers worden meestal als eerste door de zeer enthousiaste Lola begroet met likjes en knuffels. Ze is heel sociaal en houdt gewoon van aandacht van zowel volwassenen als kinderen.
Ze gaat heel goed om met andere reutjes maar kan soms wel wat dominant gedrag vertonen naar andere teefjes toe. Hieraan moet nog gewerkt worden of ze zou het goed doen als enige teefje thuis. 

Wie geeft dit vrolijke zonnetje een thuis waar ze ten volle kan schijnen?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Lola in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Lola zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Lola in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Lola sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.

Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Lola hier sponsoren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*