Tino in België

Tino in België

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 6 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein, 35 cm

Verblijft in: België, oorspronkelijk uit Romenië

Maak kennis met Tino, een lieve jongen die op zoek is naar een liefdevol gezin.

Toen hij ongeveer zes jaar oud was, begon Tino’s zoektocht naar een forever home toen Gabriela’s man hem ontdekte op een nabijgelegen begraafplaats. Sindsdien heeft Tino zich aangesloten bij haar opvangcentrum, waar hij een sociale vlinder bleek te zijn, die een sterke band vormde met zowel harige vrienden als mensen.

Tino is een echte sociale knul en gedijt goed in het gezelschap van andere honden en katten. Zijn vriendelijke karakter maakt hem een ​​perfecte metgezel voor mensen die op zoek zijn naar een sociaal en liefdevol huisdier. Of het nu ging om het sluiten van vriendschappen met zijn medebewoners van het opvangcentrum of het uiten van genegenheid voor mensen, Tino lijkt zich goed aan te passen aan nieuwe sociale omgevingen. Tino’s energieniveau ligt rond de 5/10 en hij is heel open en sociaal naar mensen toe.

Tino reist met microchip, ontwormd, gecastreerd en volledig gevaccineerd, compleet met een Europees paspoort. 

Wil je Tino in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Tino in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Tino zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.