Tobi

Tobi

Geslacht: Reu

Leeftijd: 7 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: klein tot kleine middelmaat

Tobi is 7 jaar geleden gered door Viktor in Macedonië als hele kleine pup. Viktor vond voor hem nieuwe baasjes in Macedonië zelf. Inmiddels hebben zijn baasjes 2 jonge kinderen gekregen en een dergelijk druk leven dat er geen ruimte of tijd meer is voor Tobi.

Tobi is een klein, maar energiek kereltje, die voldoende uitloop nodig heeft. Een tuin en flinke wandelingen zijn een pre voor hem. Hij is sociaal met mensen, andere honden en met katten doet hij het prima. Tobi kan met kinderen, maar wij geven niet de voorkeur aan een gezin met te jonge kinderen.

Tobi is gezond verklaard door de dierenarts en is klaar om te reizen. Hij heeft wel een overbeet, maar dat hindert hem tot dusver zeker niet. Denkt u dat u een mooie match met lieve Tobi zult zijn en voelt u ruimte voor deze kleine lieve schat? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Tobi in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Tobi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Tobi:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit