Toby IN NEDERLAND

Toby IN NEDERLAND

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer eind oktober (nu dus zo’n 10 maanden)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaatje

Verblijft in: Nederland

Update in opvang in Nederland 3-12-2023

Toby is in opvang in Nederland en doet het al hartstikke goed. Hij kan lekker actief zijn en heerlijk spelen en lekker wandelen, maar in huis weet hij ook goed zijn rust te vinden. Ook met de kat des huizes gaat dit prima! Hij is duidelijk tussen de katten opgegroeid.
Zijn zelfvertrouwen groeit met de dag en hij geniet van het ontmoeten van andere honden tijdens de wandelingen.
Toby is bijna (op een ongelukje na) zindelijk in huis.

Het is een heerlijke en vrolijke hond, die geniet van alle aandacht die er nu voor hem is en laat zich dan graag over zijn buikje kriebelen. Toby is geen blaffer en kan heel goed overweg met andere dieren. (Zowel honden als katten).


Toby is als jonge pup met zijn zusjes zwervend op straat gevonden. Zijn zusjes hebben inmiddels hun warme mandje gevonden echter hij nog steeds niet.
Toby is momenteel ongeveer 10 maanden oud en is een prachtig hondje van middelgroot formaat. Hij is sociaal met andere honden en katten. Wij verwachten dat met de juiste begeleiding, hij het ook goed zou kunnen doen binnen een gezin met kinderen.
Lieve Toby is dol op knuffelen en kriebels op zijn buik.
Zijn rescuer is dol op hem en zegt dat hij het heel erg goed doet en dat het echt een leuk hondje is.

Wilt u een aanvraag doen voor deze prachtige jongeman?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Toby in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Toby zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Toby:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit