Tommy

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein, ongeveer 35 cm

Verblijft in: Romenië

Tommy’s verhaal begon in de straten van Roemenië. Hij werd gevonden door onze redder Gabriela tijdens haar sterilisatiecampagne. Ze ontdekte dit charmante jongetje en moest hem gewoon in huis nemen. Sindsdien staat Tommy onder haar hoede en is hij nu klaar om een ​​nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen bij een liefdevolle familie.

Tommy is een klein hondje van ongeveer 35 cm. Met zijn compacte formaat en charmante glimlach is hij de perfecte aanvulling op uw gezin. Tommy is een vriendelijke, vrolijke en levendige jongen. Een speelse en perfecte metgezel voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Hij is altijd in voor een spelletje apporteren of een mooie wandeling in het park.

Tommy is niet zomaar een mensenhond. Hij kan goed overweg met andere honden, waardoor hij een uitstekende keuze is voor gezinnen die al honden in huis hebben. Tommy kijkt nu reikhalzend uit naar de kans om deel uit te maken van een liefdevolle nieuwe roedel. Hij is gesteriliseerd, ontwormd, gevaccineerd en reist met een EU-paspoort. Wil jij dit bundeltje vreugde de mooie toekomst geven die hij verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Tommy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Tommy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Tommy in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Tommy sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Tommy hier sponsoren.