Tommy in NEDERLAND

Tommy in NEDERLAND

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren op 10.12.2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein, ongeveer 35 cm

Verblijft in: Rhenen, Nederland

Tommy woont momenteel in Rhenen Nederland bij een gastgezin en is een klein hondje van ongeveer 8 kg. Hij is ontzettend vriendelijk, levenslustig en dol op mensen. In eerste instantie maakt hij bescheiden contact. Al lachend komt hij naar je toe, maar voelt het oké voor hem, dan kruipt hij het liefst in je. Het is een echt knuffelkontje. 

Het wandelen gaat geweldig. Hij gaat graag mee, snuffelt er op los, is nergens bang voor en trekt niet aan de lijn. Andere honden zijn oké voor hem. Buiten worden vreemde honden voorzichtig begroet door hem. Heel grote, drukke honden vind hij soms wat spannend, maar uiteindelijk ook geen probleem. Hij speelt graag. Komt zo nu en dan een balletje brengen. 

Tommy is zindelijk, eet goed en slaapt, vanaf de eerste dag dat hij in Nederland is, de hele nacht door, in zijn bench. Overdag kruipt hij er ook graag in om even te relaxen. Hij sloopt niets en zou wellicht ook gewoon los in zijn mand kunnen slapen. Tommy is geen blaffer. Alles wat langs de  tuin komt wordt relaxed door hem bekeken.
Eigenlijk heeft Tommy geen nadelen. Ongelooflijk hoe dit kleine ukkie zich in zo’n korte tijd heeft kunnen aanpassen. Wie hem gaat adopteren krijgt er een ontzettend leuk maatje aan. Een kant en klaar hondje.

Hij is gesteriliseerd, ontwormd, gevaccineerd en reist met een EU-paspoort. Wil jij dit bundeltje vreugde de mooie toekomst geven die hij verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Tommy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Tommy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Tommy in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Tommy sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.

Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Tommy hier sponsoren.