Tommy

Tommy

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: ongeveer een jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middel groot, ongeveer 46 cm

“Hij is het soort puppy dat je dag mooier maakt”, zegt onze rescuer Nicol over Tommy.

Tommy werd samen met zijn broers gevonden in een klein dorpje in Roemenië. Hun moeder behoorde tot een gipsy familie die haar elke 6 maanden liet bevallen. Tommy kwam vorig jaar kort na zijn geboorte in juli 2022 bij Nicol’s opvang aan.

De echte zonneschijn die hij is, Tommy houdt van spelen, kan overweg met katten en andere honden en vindt het leuk om in de buurt van kinderen te zijn. Hij is sociaal, energiek en speelt graag met veel verschillende soorten speelgoed. Tommy is gezond, gesteriliseerd en klaar om te reizen.

Wil je Tommy een gezellig plekje in huis geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Tommy in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Tommy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Tommy in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Tommy sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Tommy hier sponsoren.

Invulformulier voor Tommy:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit