Una

Una

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Momenteel ongeveer 5-6 maanden (geboren oktober/november 2023)

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Klein (blijft naar verwachting ook relatief klein, 10-12 kg)

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Wij stellen u voor aan Una. Una verblijft in Noord-Macedonië in een huiselijke situatie. Ze is op dit moment zo’n 5-6 maanden oud. Haar rescuer redde haar van een leven op water en brood uit een tuin (ook in winterse omstandigheden).

Una is sociaal met andere honden en ook naar mensen, zoals gezegd is ze gewend aan een situatie in huis en er wordt ook al flink met haar gewandeld. Het verkeer is nog een beetje spannend, maar ze gaat met sprongen vooruit! Het is een lief en relatief rustig hondje voor een pup, een beetje verlegen is ze nog wel. Momenteel weegt Una ongeveer 7,5 kilo, ze zal naar verwachting relatief klein blijven, maar moet nog wel een beetje groeien.

Heeft u interesse in Una?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Una in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Una zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Una in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Una sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Una hier sponsoren.