Willow IN NEDERLAND

Willow IN NEDERLAND

Reu/Teef: Teef

Geboren: voorjaar 2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend, maar kan getest worden

Formaat: Klein formaat, ongever 35 cm

Verblijft in: Amsterdam, NL (kwam uit Romenië)

Maak kennis met onze lieve Willow.

Update 29-06-24: Willow is nu bij onze opvanger Renate in Amsterdam. Dit is wat Renate over Willow zegt:

“Lieve, kleine Willow is pas een paar dagen bij mijn hondje en mij en wat doet ze het al goed! Ze is werkelijk een heerlijk hondje! Ze is heel lief en een enorme knuffelkont. Ze vindt wandelen heel leuk en is sociaal naar mens en dier. Ze is in het begin een klein beetje terughoudend naar nieuwe mensen maar als het oké voelt dan is dat van korte duur en wil ze graag geaaid worden. Ze is nieuwsgierig, vriendelijk en beleefd naar andere honden. Grote honden vindt ze nog erg spannend, kleine honden wil ze graag kennis mee maken. Willow heeft zich supersnel aangepast aan ons leven, zo knap!
Zij is zachtaardig en lief, zo goed als zindelijk, en kan aan de riem lopen. Zij is niet bang aangelegd tijdens het wandelen maar het moet nog rustig opgebouwd worden. Fietsers, auto’s en joggers zijn oké maar als het van meerdere kanten tegelijkertijd komt vindt ze dit nog erg spannend en kan ze nog onrustig worden. Ze herstelt snel.
Zij kan al in de auto mee en samen met mijn hondje heel eventjes alleen zijn. Dit moet wel nog rustig opgebouwd worden.
Zij is niet waaks, heeft geen jachtinstinct laten zien en houdt van knuffelen, uitslapen en wandelen.

Willow zoekt:
Een lief, zachtaardig baasje want Willow is een gevoelig hondje. Iemand die relaxt is en haar de ruimte en tijd geeft om rustig verder te groeien, die van knuffelen en lekker wandelen houdt. Iemand die veel thuis is of met wie zij lekker mee kan, zij houdt van gezelschap. Zij zou het fantastisch vinden als er al een speels hondje is want ze wil graag met een hondje spelen. Met mensen spelen kent ze nog niet.


Wat zoekt Willow niet:
Iemand die veel werkt en veel weg is of die een niet aanstellen maar doen mentaliteit heeft of nog in de dominantietheorie gelooft.
Ben je nieuwsgierig geworden naar Willow en denk je dat jullie een match zijn?”


Willow is een lief meisje van ongeveer 35 cm. Ze is een klein zonnetje van ongeveer 1,5 jaar oud en kan goed overweg met andere honden.

Willow werd gevonden in de straten van Roemenië en belandde in de openbare opvang. Onze redder Gabriela werd verliefd op haar en nam haar mee naar haar privé-opvangcentrum waar Willow nu verblijft.

Ze is een absolute lieverd, zachtaardig en aanhankelijk. Willow moet nog het een en ander leren. Momenteel leert Gabriela Willow hoe ze aan de riem moet lopen. Ze heeft bewezen goed overweg te kunnen met andere honden, waardoor ze uitstekend past in gezinnen die al een andere hond in huis hebben.

Willow is de perfecte maat voor mensen die in kleinere appartementen wonen. Ze is een beetje timide, maar zal zeker op je inspelen als je haar wat tijd geeft. Of je nu zin ​​hebt in een gezellige knuffel op de bank of op zoek bent naar de perfecte metgezel voor parkwandelingen en apporteerspelletjes – Willow is jouw meisje!

Wil jij Willow de mooie toekomst geven die ze zo verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Willow in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Willow zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Willow in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Willow sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Willow hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit