Winny

Winny

Geslacht: Reu

Leeftijd: Zo’n 10 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat, 45 cm, 20 kilo

Dit is Winny, een wat ouder mannetje dat heel graag de liefde en warmte van een eigen huis zou willen ervaren. Zijn leeftijd wordt geschat op zo’n 10 jaar. Een groot deel van zijn leven heeft Winny gesleten in het gemeente-asiel in het Roemeense Onesti. 

Deze mooie ruwhaar is een medium formaat hond van zo’n 45 centimeter hoog. Winny weegt ongeveer 20 kilo en is gecastreerd. Hij heeft een vriendelijk karakter en houdt er enorm van om lekker geaaid te worden. Dat heeft hij dan ook veel te lang moeten missen. Aan zijn gebitje kan je wel zien dat de jaren tellen, dat is niet meer in de allerbeste staat.

Onze lieve rescuer Gabriëla heeft Winny meegenomen naar haar privéshelter. Hier heeft zij Winny getest met katten, hij kijkt er niet echt naar om. Vanuit Gabriëla’s privéshelter wacht hij met smart op een eigen gouden mand waar hij de rest van zijn leven mag blijven.

Wilt u deze lieverd op leeftijd nog wat mooie jaren geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Winny in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Winny zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Winny:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform