Zara

Zara

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 3 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Groot, ongeveer 55 cm, 35 kg

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met onze mooie Zara!

Zara is een lief meisje van 3 jaar oud met veel liefde om te delen. Haar reis begon in het openbare opvangcentrum in Lancrăm, Roemenië. Nu is ze onder de hoede van onze redder Gabriela en is ze op zoek naar haar forever home.

Zara is een prachtige hond van ongeveer 55 cm en ongeveer 35 kg. Ze is een speels meisje dat goed overweg kan met de andere honden in het asiel, waardoor ze de perfecte aanvulling is op huishoudens met andere hondenfamilieleden. Zara is een hele lieve en sociale hond, maar ze is geen kattenliefhebber.

Zara zit vol energie en houdt van spelen. Of je nu zin ​​hebt in een leuk apporteerspel, joggen in het bos of lekker wandelen in het park: Zara is jouw meisje! Hoewel het hebben van een grote tuin geen must is, heeft Zara dagelijkse beweging en stimulatie nodig.

Uiteraard reist Zara gechipt, gevaccineerd, ontwormd en met een EU-paspoort. Ze staat altijd klaar om haar kleine koffertje in te pakken. 

Wil jij Zara een liefdevol thuis geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zara in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zara zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Zara in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Zara sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Zara hier sponsoren.