Zena

Zena

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer april 2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelgroot, 53 cm

Verblijft in: Romenië

Onze kleine Zena werd samen met haar zusje Juna ontdekt door arbeiders op een bouwplaats, waar de kleine puppy’s blijkbaar harteloos waren weggegooid en aan een onzeker lot waren overgelaten.

Omdat hun ontdekkers de hulpeloze dwergen niet langer aan hun lot wilden overlaten, brachten ze de twee puppy’s naar de privé-opvangcentrum van Nicol in Brasov, Roemenie.

Sindsdien woont onze Zena daar en krijgt er all-round verzorging. Zena is nu ongeveer twee jaar oud, maar ze is nog steeds speels als een pup. Samen met haar harige vrienden staat ze erom bekend dat ze hier en daar een beetje kattenkwaad veroorzaakt.

Zena is slim en nieuwsgierig en ze is uiteraard wordt de menselijke aandacht ook niet verwaarloosd, zodat onze muis een echte verrijking zal zijn voor iedere huishoud.

Voor onze kleine harige vriend, die ook katten en kinderen gewend is, is het nu tijd om op zoek te gaan naar een leuk huisje waarin onze Zena veel kan leren, ervaren en oud kan worden.

Zena is op 21 januari 2023 gecastreerd en reist gechipt, ingeënt, ontwormd en met een EU-paspoort naar haar nieuwe huis.

Wil je Zena in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zena in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zena zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zena in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zena zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Zena in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Zena sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Zena hier sponsoren.