Zena

Zena

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer april 2022

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Middelgroot, 53 cm

▪️ Verblijft in: Roemenië

Maak kennis met onze lieve Zena

Zena is een lief meisje geboren rond april 2022. Ze is een zonnetje dat zowel van mensen als van andere dieren houdt. Ze kan goed overweg met de andere honden en katten in het asiel, maar is vooral dol op de dochter van onze redder Nicol. 

Met ongeveer 53 cm is Zena een middelgrote hond. Ze is de perfecte mix van zachtaardig, kalm en speels en zou de perfecte aanvulling zijn op je gezin. 

De mooie Zena werd samen met haar zus Juna gedumpt gevonden op een bouwplaats. De vriendelijke werkers brachten ze naar het asiel van onze redder Nicol in Brasov, Roemenië. Daar geniet ze van het zonnebaden en spelen met de andere honden, maar ze is er zeker klaar voor om haar forever home te vinden. 

Zena reist gechipt, ingeënt, ontwormd, gesteriliseerd en met een Europees paspoort. Wilt u dit bijzondere meisje in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zena in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zena zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zena in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zena zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Zena in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Zena sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Zena hier sponsoren.